SMART aging

Smart aging

Koncept Smart Aging nastao je iz potrebe da se u nehirurškom delu estetske i antiaging medicine uvede sistem koji garantuje prirodne rezultate. Cilj je izbegavanje nepotrebnog, pogrešnog, i neosnovanog injektovanja koje može dovesti do neprirodnih proporcija lica i izgleda.

Smart Aging je zanovan na brojnim istraživanjima međunarodno priznatih lekara i stručnjaka u antiaging medicini, čiji rad je doprineo napretku u ovoj oblasti, ali na drugačiji i inovativan način. Ovaj pristup je baziran na dugogodišnjem iskustvu i praksi u ovom polju medicine.

O meni i zašto Smart Aging

Ja sam dr Đorđe Nedeljković, specijalista dečije hirurgije i lekar estetske i antiaging medicine. S ponosom mogu reći da sam dečiji hirurg sa bogatim iskustvom u radu sa različitim tipovima kože, od rođenja do starosti. Tokom godina, video sam sve faze promena kože kod pacijenata svih generacija.

Kao hirurg koji operiše decu od rođenja, uvek mi je bio cilj da rešim problem uz minimalne ožiljke, kako bi deca imala što manje trajnih posledica. Ova iskustva su me inspirisala da razvijem pristup Smart Aging za sve generacije.

Iako ne znam sve i stalno učim, ono što znam sigurno je: sa kožom, najvećim organom ljudskog tela, treba postupati nežno i pametno.

DR ĐORĐE NEDELJKOVIĆ

Specijalista dečije hirurgije, sa višegodišnjim stažom u hirurgiji. Dr Đorđe Nedeljković istovremeno stiče znanja i iskustva u polju estetike i antiaging medicine kao i primene novih medicinskih tehnika i tehnologija za poboljšanje sveukupnog zdravlja i izgleda.

 

Šta Je Smart Aging?

Smart Aging podrazumeva prirodan pristup starenju i fiziološkim promenama koje dolaze sa godinama. Cilj nije borba protiv godina, već očuvanje zdravlja i uvođenje procedura koje omogućavaju da koža izgleda zdravo i lepo u skladu sa godinama. Ovaj pristup je namenjen svim generacijama i nema ograničenja.

Zašto SMART? Zato što želimo pametno da koristimo sve raspoložive resurse za postizanje zdravog i lepog izgleda.

Zašto AGING? Zato što želimo racionalno da prenesemo znanje o fiziološkom procesu starenja i promenama koje se dešavaju tokom života.

Ovaj pristup se oslanja na brojne kvalitetne, proverene i sigurne preparate koji se koriste u ovoj i drugim granama medicine, kao što su: hijaluronski fileri, botulinum toksin, preparati za hidrataciju, mezoterapija, stimulacija kolagena, laserska tehnologija, inovativne medicinske procedure (egzozomi, polinukleotidi…), konvencionalni medicinski preparati, lekovi, suplementi i kozmetički preparati. Cilj je racionalna i pametna upotreba ovih preparata u pravim indikacijama.

SMART AGING Procedure

Postulat Smart Aging-a je da se prvo fokusiramo na poboljšanje kvaliteta kože i opšteg zdravlja, kao i na promenu loših navika. Nakon toga, radimo u skladu sa individualnim potrebama pacijenta. Preporučuje se da pacijent prvo dobije savete o očuvanju zdravlja i kože, a zatim se usmerimo na odgovarajuće procedure. Sve procedure i planovi su personalizovani.

– Stimulacija proizvodnje kolagena i njegova obnova
– Hidratacija kože
– Poboljšanje kvaliteta kože mezoterapijskim koktelima i drugim procedurama
– Nadoknada izgubljenog volumena
– Poboljšanje izgleda kože u regiji mimičnih bora
– Tretiranje promena na koži (Pigmentne promene i fleke, izrasline, dermatološka stanja)
– Suplementacija i nega 

Šta je sve uključeno u sistem SMART AGING?

– Pregled lekara specijalizovanog za Smart Aging
– Kompletna anamneza i plan u skladu sa godinama i fizickim stanjem
– Plan procedura sa šemom i tajmingom
– Uključivanje u bazu podatka pacijenata radi praćenja
– Izvođenje procedura prema dogovorenom planu

Dodatno:

– Preporuka za suplementaciju
– Preporuka za kozmetičke preparate
– Preporuka za fizičku aktivnost

Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati u zavisnosti od individualnih karakteristika pacijenata, uključujući tip kože, starost i druge faktore. Za detaljne informacije o mogućim rezultatima, preporučujemo konsultaciju sa našim stručnim timom.

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN

Zakazivanje pregleda i konsultacija vrši se isključivo putem telefona.
Molimo vas da nas pozovete kako bismo dogovorili termin koji vam najviše odgovara.

SAZNAJTE VIŠE

Hijaluronski Fileri

SAZNAJTE VIŠE

Botoks Tretmani

SAZNAJTE VIŠE

Stimulacija Kolagena

SAZNAJTE VIŠE

Pročitajte još

Egzozomi tretman

Egzozomi u Estetskoj i Anti-aging Medicini

Hidratacija lica Dr Nedeljkovic

Hidratacija Kože Lica: Sve Što Treba da Znate

smart aging

Smart Aging Procedure