BOTOKS TRETMANI

Botoks tretmani

Botoks (botulinum toxin) je popularan estetski tretman koji se koristi za smanjenje pojave bora i finih linija na licu. Ovaj tretman je brz, efikasan i bezbedan način da osvežite svoj izgled bez potrebe za hirurškim zahvatom.

Šta je Botoks?

Ovo je prirodni protein koji se ubrizgava u mišiće lica kako bi se privremeno smanjila njihova aktivnost. Ova procedura dovodi do opuštanja mišića, što rezultira glatkom kožom mlađeg izgleda.

Prednosti Botoksa
  • Brzi rezultati: Poboljšanje je vidljivo već nakon nekoliko dana.
  • Minimalno invazivan: Tretman traje svega nekoliko minuta i ne zahteva oporavak.
  • Dugotrajni efekti: Rezultati traju od 3 do 6 meseci.
  • Bezbednost: Botoks je odobren od strane relevantnih medicinskih autoriteta i široko je korišćen u estetskoj medicini.
Kako izgleda tretman?

Tretman botoksom je jednostavan i brz. Nakon konsultacije sa stručnjakom, male količine botoksa se ubrizgavaju direktno u ciljane mišiće lica. Procedura je gotovo bezbolna, a većina pacijenata se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tipovi USLUGA

Mimične bore oko očiju, poznate kao bore smejalice ili svračije nožice, često su jedan od prvih znakova starenja koji se pojavljuju na licu. Razlog za to su mišići oko očiju koji su aktivni od kako se rodimo, te lome kožu u regiji oko očiju. Srećom, korekcija ovih bora botulin toksinom nudi efikasan i brz način za postizanje glatke, mladolike kože oko očiju, vraćajući vam svež i odmoran izgled.

Botulin toksin je neuromodulator koji se koristi za opuštanje mišića koji uzrokuju formiranje mimičnih bora. Procedura je brza i jednostavna, uključujući nekoliko injekcija botulin toksina u odabrane mišiće oko očiju. To rezultira privremenim opuštanjem mišića i zaglađivanjem bora.

Benefiti korekcije mimičnih bora oko očiju botulin toksinom:
  1. Ublažavanje bora: Botulin toksin efikasno smanjuje vidljivost mimičnih bora oko očiju, pružajući glatku i mladoliku kožu.
  2. Prevencija stvaranja novih bora: Redovna primena botoksa može sprečiti formiranje novih mimičnih bora, produžujući trajanje efekta i održavajući mladolik izgled kože.
  3. Odmoran izgled: Opuštanje mišića oko očiju rezultira svežijim i odmornijim izgledom, bez umornog izraza lica ili izraženih bora.
Koliki je oporavak i trajanje efekta?

Oporavak nakon korekcije botulin toksinom je minimalan. Većina pacijenata može se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Efekti botoks tretmana obično postaju vidljivi u roku od nekoliko dana do jedne sedmice i traju između 3 i 6 meseci, nakon čega se može ponoviti tretman za održavanje rezultata.

Ako želite postići glatku, mladoliku kožu oko očiju bez izraženih mimičnih bora, korekcija botulin toksinom može biti idealno rešenje za vas. Ovaj tretman se može kombinovati sa drugim estetskim tretmanima u jednom dolasku.

Mimične bore između obrva, poznate i kao bore mrštenja ili bore 11, mogu stvoriti utisak ozbiljnosti ili ljutnje, čak i kada se ne izražava takva emocija. Korekcija ovih bora botulin toksinom pruža efikasan i brz način za postizanje glatke, mladolike kože između obrva, vraćajući vam svež i prirodan izgled.

Botulin toksin se pažljivo ubrizgava u mišiće između obrva kako bi se opustili i smanjile kontrakcije koje uzrokuju formiranje mimičnih bora. Ovaj postupak je brz i minimalno invazivan, pružajući prirodne rezultate.

Korekcija mimičnih bora između obrva botulin toksinom nudi nekoliko prednosti, uključujući:
  1. Uklanjanje izraza ljutnje ili ozbiljnosti: Botulin toksin opušta mišiće između obrva, smanjujući izraze ljutnje ili ozbiljnosti, što rezultira prirodnijim i prijatnijim izgledom lica.
  2. Ublažavanje bora: Tretman botulinom toksinom efikasno smanjuje vidljivost mimičnih bora između obrva.
  3. Prevencija formiranja novih bora: Redovna primena botoksa može sprečiti formiranje novih mimičnih bora između obrva, produžujući trajanje efekta i održavajući mladolik izgled kože.
Koliki je oporavak i trajanje efekta?

Oporavak nakon korekcije botulin toksinom je minimalan. Pacijenti se obično mogu odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Efekti tretmana obično postaju vidljivi u roku od nekoliko dana do jedne sedmice i traju između 3 i 6 meseci, nakon čega se mogu ponoviti tretmani za održavanje rezultata.

Ako želite postići mladoliku kožu između obrva bez izraženih mimičnih bora, korekcija botulin toksinom može biti idealno rešenje za vas.

Mimične bore na čelu mogu biti jedan od najizraženijih znakova starenja kože lica, ali korekcija ovih bora botulin toksinom nudi efikasan način za postizanje glatke i mladolike kože. Bez obzira da li se radi o borama izraženim prilikom podizanja obrva ili horizontalnim linijama, botulin toksin može pružiti prirodan i dugotrajan rezultat.

Botulin toksin se pažljivo ubrizgava u odabrane mišiće čela kako bi se smanjila aktivnost koja uzrokuje formiranje mimičnih bora. Ovaj postupak je brz i relativno bezbolan, obično zahteva nekoliko injekcija i ne zahteva dugotrajan oporavak.

Korekcija mimičnih bora na čelu botulin toksinom pruža nekoliko prednosti, uključujući:
  1. Ublažavanje bora: Botulin toksin efikasno smanjuje vidljivost mimičnih bora na čelu, pružajući glatku i mladoliku kožu.
  2. Smanjenje izraza zabrinutog lica: Opuštanje mišića čela smanjuje izraze pažnje ili brige, čineći izgled lica smirenijim i opuštenijim.
  3. Prevencija formiranja novih bora: Redovna primena botoksa može sprečiti formiranje novih mimičnih bora na čelu, produžavajući trajanje efekta i održavajući mladolik izgled kože.
Koliki je oporavak i trajanje efekta?

Oporavak nakon korekcije botulin toksinom je minimalan. Većina pacijenata može se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Efekti tretmana obično postaju vidljivi u roku od nekoliko dana do jedne sedmice i traju između 3 i 6 mjeseci, nakon čega se može ponoviti tretman za održavanje rezultata.

Ako želite postići mladoliku kožu na čelu bez izraženih mimičnih bora, korekcija botulin toksinom može biti idealno rešenje za vas. 

Mimične bore na bradi mogu biti izazovno područje kada je u pitanju postizanje glatke i mladolike kože. Međutim, korekcija ovih bora botulin toksinom pruža efikasan način za smanjenje vidljivosti bora i postizanje prirodnog izgleda kože na bradi. Takođe ovaj tretman u regiji brade ima za cilj opuštanje mišića na bradi sprečavajući njeno savijanje put gore dajući tako licu harmoničniji izgled.

Botulin toksin se pažljivo ubrizgava u odabrane mišiće na bradi kako bi se smanjila aktivnost koja uzrokuje formiranje mimičnih bora. Ovaj postupak je brz i relativno bezbolan, obično zahteva nekoliko injekcija i nema potrebe za dugim periodom oporavka.

Oporavak nakon korekcije botulin toksinom je minimalan. Pacijenti se obično mogu odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Efekti tretmana obično postaju vidljivi u roku od nekoliko dana do jedne sedmice i traju između 3 i 6 mjeseci, nakon čega se može ponoviti tretman za održavanje rezultata.

Botulin toksin je popularan tretman za održavanje mladolikog izgleda lica, ali takođe može biti izuzetno efikasan kada je u pitanju negovanje i obnavljanje kože na vratu i dekolteu. Ovaj tretman može doprineti zategnutoj koži i smanjenju vidljivosti bora, pružajući vam samopouzdanje i mlađi izgled.

Tretman botulin toksinom za vrat i dekolte obično uključuje niz preciznih injekcija u mišiće i tkiva ove regije. Botulin toksin deluje na smanjenje aktivnosti mišića, čime se smanjuje kontrakcija i napetost koja može doprineti pojavi bora i opuštanju kože.

Primena botulin toksina za vrat i dekolte ima nekoliko ključnih prednosti:
  1. Zatezanje Kože: Botulin toksin može pomoći u zatezanju opuštene kože na vratu i dekolteu, čineći je čvršćom i podmlađenom.
  2. Smanjenje Bora: Tretman botulin toksinom može smanjiti vidljivost finih linija i bora na ovim područjima, pružajući glatku i mladoliku kožu.
  3. Prevencija Daljeg Starenja: Redovna primena botulin toksina može pomoći u sprečavanju daljeg starenja kože na vratu i dekolteu, omogućavajući vam da održite dugotrajne rezultate.
Koliki je oporavak i trajanje efekta?

Oporavak nakon tretmana botulin toksinom za vrat i dekolte je obično minimalan. Pacijenti se obično mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Efekti tretmana postaju vidljivi u roku od nekoliko dana i mogu trajati između 3 i 6 meseci, nakon čega se preporučuje ponovno tretiranje za održavanje rezultata.

Tretman se može kombinovati sa drugim tretmanima za regiju vrata i dekoltea kao što su tretmani za hidrataciju kože ili mezoterapija.

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN

Zakazivanje pregleda i konsultacija vrši se isključivo putem telefona.
Molimo vas da nas pozovete kako bismo dogovorili termin koji vam najviše odgovara.

PROčitajte više

Hijaluronski Fileri

SAZNAJTE VIŠE

Stimulacija Kolagena

SAZNAJTE VIŠE

Smart Aging

SAZNAJTE VIŠE